Ulla-Carins logotyp i vitt

Fotograf Ulla-Carin Ekblom

Case

Tänk att jag får ta del av någon annans vardag och fånga det på bild

Här kan se några av de möten med människor, företag och platser som jag har gjort. En härlig mix av porträtt och situationer i vardagen.

Case

Härliga människor skapar finaste kreativa miljön ;)

Ett IT-bolag som jag arbetat med under en längre tid. Jag har fotograferat deras fina och kreativa kontor och alla härliga människor där. Varje år har det även ett kundevent som jag har dokumenterat.


Case

Hotell Tylösand

Gyllene tider när man som fotograf får vistas i den vackra miljö som bjuds på Hotell Tylösand. Som en del av ett team bestående av kund, kreatörer och projektledare kan man likna samspelet med att lägga pussel : faller alla bitarna på plats blir det någonting stort och vackert.


Case

Bea Szenfelds och hennes kreationer i papper

”Haute Papier” drottningen lämnade ingen oberörd efter Stockholm Fashion Week. Både Loreen och Lady Gaga har burit Bea Szenfelds kreationer.


Case

Säbylund – en berättelse om en 1700-talsherrgård

Berättelsen om en 1700-talsherrgård. En bok som i text och bild rymmer berättelser om de människor som levt och verkat på gården genom ett kvartssekel. Du får berättelser om slumrande livsverk, skottet på operan 16 mars 1792, fältens grödor, statare och Gossip Girls.


Case

Ett palats mitt i centrala Örebro

Ett palats direkt intill slottet. Örebros vackraste bostadshus fyllde 100 år och jag var där och tog bilder på jubilaren. Tidningen Centralpalatset gavs ut i samband med jubileet och bilderna ställdes senare ut på Örebro Konsthall.


Case

Voff voff! Säg hej till Fanny och hundsportsförbundet

Mötet med Fanny (hunden) och resten av hundsportsförbundet blev lek och bus i snön.


Case

Mitt möte med Hanna Sahlberg

Hanna Sahlberg, SR Kinakommentator och författare. Ett fint möte jag bär med mig. Ser fram emot att läsa ”Den osynliga muren - Rapport från mitt misslyckande försök att bli kines”


Case

Papper, maskiner och människor hos Holmen Paper

Holmen Paper tillverkar och säljer papper. Jag fick fotografera allt från tillverkning, medarbetarna och även imagebilder då de visar på pappret som slutprodukt.